O autoru

Moja malenkost

Zovem se Boris Milošević i trenutno sam jedini autor Basket Bloga, bloga o košarkaškim akcijama, eliemntima, igračima i svemu vezanom za košarku.

Ne verujem da vas preterano zanima moja biografija. Ako je to ipak slučaj, možete je pogledati na ličnom blogu (update uskoro). Ono što je relevantnije jeste angažovanje u košarci.

Profesionalni košarkaš nisam, zahvaljujući nedostatku talenta. Ipak, ovu igru sam izuzetno zavoleo i već godinama aktivno pratim dešavanja, kako u domaćoj, tako i u mnogim inostranim ligama. S obzirom da sam redovan student, nisam u mogućnosti da ispratim apsolutno sve, ali za najvažnija dešavanja nalazim vremena.

Sve što zavređuje pažnju, naći će svoje mesto na blogu. Polazeći od osnovnih elemenata, preko igrača i timova, pa sve do složenijih kosarkaskih akcija, biće obrađivano u narednim danima/mesecima/godinama. Jesam navijač Partizana, pa ću s toga dosta pažnje posvetiti njemu, ali tvrdim da to neće u prevelikoj meri uticati na objektivnost prikaza.

Komentarisanje na blogu

Sve što radim je transparentno i stojim iza svega napisanog. To takođe očekujem i od onih koji ostavljaju komentare. Poželjno je (ali ne i obavezno) da ostavite link do bloga, twitter naloga, facebook profila ili neke druge Vaše web strane. Nisam protivnik komentarisanja, čak šta više volim da čujem tuđa mišljenja, naročito ako nisu podudarna sa mojim, kako bi razvili diskusiju. Ono što neću dozvoliti je psovanje, vređanje, te širenje verske, nacionalne, navijačke niti seksualne netrepeljivosti, i takvi komentari će biti sankcionisani.